ikona lepek

Penzion Daniela ČeskyPenzion daniela Deutsch
penzion Arnika

PODZIMNÍ AKCE PRO RODINY S DĚTMI 2017

14.09.2017

Ahoj kamarádi, přátelé, hosté,

také smutníte, že letní prázdniny už skončily a že to všechno hrozně rychle uteklo? Rádi byste se svými dětmi ještě do konce roku stihli nějaký „SUPER ZÁŽITEK“? Tak právě pro vás jsme na podzim připravili tyto zajímavé rodinné, víkendové, akce:

 

10.11. – 12.11. 2017  – HALLOWEENSKÝ KARNEVAL

Těšit se můžete na víkend  plný strašidel, zábavy, smíchu  a dětských her. Na pátek je naplánován animační program pro děti (tvořivá dílnička). V sobotu odpoledne pak náš penzion ožije dětskou diskotékou a až se setmí .... vylezou kostlivci hrobníkům z lopaty, duchové ožijí a všechny zúčastněné čeká strastiplná, halloweenská stezka odvahy. 
Pro ty, co to k nám mají daleko, určitě doporučujeme rezervovat si ubytování včas. Přijímáme rezervace na minimálně 2 noci (od pátku do neděle).                            

Rezervace přijímáme na emailu: daniela@penziondaniela.eu

Srdečně jsou zváni samozřejmě i přespolní, kteří to k nám mají kousek a rádi by si také užili báječné, strašidelné, karnevalové odpoledne (v sobotu od 11.11. od 16 hodin). Důležitá je ovšem rezervace stolu – rezervace přijímáme buď na emailu anebo na tel. 702 200 300.

 

24.11. – 26.11. 2017 – PEČEME CUKROVÍ S DĚTMI aneb ZÁBAVNÝ VÍKEND PRO RODINY S DĚTMI, PLNÝ VŮNĚ CUKROVÍ, DĚTSKÝCH HER, SMÍCHU A VÁNOČNÍ POHODY 

Nemáte rádi všudypřítomný „vánoční stres“ a rádi byste si se svou rodinkou užili chvilky předvánoční pohody, radosti a smíchu? Tak právě pro vás je určen náš víkend – PEČEME CUKROVÍ S DĚTMI. Připravili jsme pro vás zábavný víkend s animačním programem.  Společně budeme psát dopis Ježíškovi, který následně vhodíme přímo do Ježíškovo schránky na Božím Daru (Ježíšek všem dětem osobně odepíše), dále budeme tvořit a vyrábět vánoční ozdoby a hlavně se bude péct cukroví. S úsměvem a radostí zapojíme celou rodinu a společně s našimi kuchaři a mistry cukráři si upečeme a nazdobíme to nejlepší cukroví pod sluncem J. Každá rodina si následně v neděli odveze domů napečené vánoční cukroví (2kg). Jako vánoční dáreček má každá rodina od nás zdarma 1 hodinový relax v našem wellnessu či sauně.

Akce je určena pouze pro ubytované rodiny od pátku do neděle.                                                     

Rezervace přijímáme na emailu: daniela@penziondaniela.eu

 

1.12. – 3.12. 2017  od 18 hodin – MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA

Dětská diskotéka, zábava, soutěže. Samozřejmě dorazí  i Čert, Mikuláš a Anděl a ani tentokrát nebude chybět Pekelná kniha se všemi hříchy :-)

Pro rodiče: balíčky pro dětičky si prosím doneste vlastní, náš Čert s Mikulášem je poté dětičkám předá.  Pokud si budete přát, aby o Vaší ratolesti   byl záznam v Pekelné knize, napište nám prosím na email (daniela@penziondaniela.eu) něco o Vaší ratolesti (jméno + příjmení, věk, co dělá rád, jak se mu daří, v čem zlobí atd...)

Pro ty, co to k nám mají daleko, určitě doporučujeme rezervovat si ubytování včas – rezervace na pobyt přijímáme minimálně na 2 noci (pátek – neděle). Pro ubytované děti začne program již v pátek (tvořivá dílnička, soutěže a hry)

Rezervace přijímáme na emailu: daniela@penziondaniela.eu

Srdečně jsou zváni samozřejmě i přespolní, kteří to k nám mají kousek a rádi by se této akce také zúčastnili (sobota 2.12. 2017 od 18 hodin). Důležitá je ovšem rezervace stolu – rezervace přijímáme buď na emailu anebo na tel. 702 200 300.

 

V PŘÍPADĚ, ŽE VÁS NĚKTERÁ Z AKCÍ ZAUJALA, NEVÁHEJTE NÁS KONTAKTOVAT, CO NEJDŘÍVE.

REZERVACE NA UBYTOVÁNÍ JIŽ PŘIJÍMÁME A TĚŠÍME SE NA VÁS. J

REZERVACE STOLŮ (na Halloweena a Mikulášskou nadílku) BUDEME PŘIJÍMAT, S OHLEDEM NA POČET NAŠICH UBYTOVANÝCH HOSTŮ.

 

PODZIMNÍ AKCE PRO RODINY S DĚTMI 2017 č.1
PODZIMNÍ AKCE PRO RODINY S DĚTMI 2017 č.2
PODZIMNÍ AKCE PRO RODINY S DĚTMI 2017 č.3
PODZIMNÍ AKCE PRO RODINY S DĚTMI 2017 č.4

»zpět do archivu novinek

© Všechna práva vyhrazena Profi Pohoda s.r.o. - Ubytování Krušné hory - rodinný penzion Daniela a Arnika

tvorba webových stránek pro penziony
Zavolejte nám

Zavolejte nám+420 702 200 300